It's Me

Nama diberi Hazwana binti Masrin,aku ni anak jati sabah :0 anak ke-2 daripada 5 beradik,kira anak ke-2 lah sebab abang kami yang sulung dah meninggal dunia.Aku ni dikatakan anak yatim,sebab dah xda mak.Mak tercinta sudah Allah S.W.T jemput menghadap-NYA ketika aku berusia 7 tahun. Sebab jadi yatim masa kecil lah aku jadi seorang yang berdikari hehe!

Sekarang dah jadi isteri dan ibu kepada putera sulung kesayanganku,Nik Aiman Asyyarie.Ketika ini lah belog ini menjadi hasil pertolongan seorang sahabat a.k.a adik yang baik dan kiut Afiqah Azmee ( Bakal jadi Mama gak ) thanks Afiqah sebab buat belog yang gojes ni Haha!

Minat dengan belog ni dari dulu lagi,sebab masa dulu2 tu terlalu lah miskin wakaka!! pendamkan saja niat mau belog-2 segala,bila sudah belaki ni nah apa lagi adalah sikit kelengkapan si laki kasi ( Anje dia kann :P )
Apa2 pun segalanya dalam belog ini InshaAllah akan diisi dengan segala benda yang bermanfaat untuk perkongsian bersama huhu!! Trep2 kunun ni,last2 jadi tempat berjiwang haha!!

No comments:

Post a Comment